Logosmall

NAVnet Stuurautomaat eenvoudige doe het zelf montage

Als U gebruik wilt gaan maken van FURUNO NAVnet Stuurautomaat het "A-TOP BRAND" is het prettig als U de werking van een stuurautomaat min of meer begrijpt.

In feite geef u het stuur uit handen en dat wil je alleen met een gerust gevoel doen. Een Furuno  NAVnet stuurautomaat zorgt ervoor dat u veilig vaart zonder de gehele tijd de handen zelf aan het stuur te moeten houden en is bijzonder handig in het gebruik. Na het installeren van de stuurautomaat kunt u met slechts een druk op de knop de stuurautomaat inschakelen om te gaan varen. Wanneer de stuurautomaat is ingeschakeld kun u de snelheid van het schip naar wens aanpassen. 

Een stuurautomaat van FURUNO uit ons assortiment is  gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is getest door beroeps zeelieden en geniet veel vertrouwen. De NAVNET stuurautomaten  van FURUNO zijn voor de meeste schepen geschikt.  Mocht er onverhoopt  iets stuk gaan dan weet u zich geholpen door een FURUNO wereldwijd netwerk van servicestations waarop u kunt vertrouwen, de garantie op de stuurautomaat is 2 jaar.

Kwaliteit stuurautomaat voor de beroepsscheepvaart nu ook beschikbaar in de Watersport met zeer eenvoudige montage. Mogelijk gemaakt door de PHANTOM Feedback. Leest u hier meer:  Phantom Feedback van de NAVnet stuurautomaat

Sorteer op: