Logosmall

FURUNO Producten Navigatie voor watersport visserij en meer

                                                         

FURUNO Producten

Sinds de oprichting in 1948, toen de eerste vis vinder van de wereld werd gecommercialiseerd, reageerde FURUNO op de behoefte van de maritieme industrie door verschillende soorten navigatie-en communicatieapparatuur te ontwikkelen. 

Basisprincipes:

Om het vertrouwen te krijgen en aan de verwachtingen van de maatschappij te  te voldoen heeft Furuno bepaalde principes:

1. Furuno zal de bedrijfsactiviteiten op een eerlijke, solide, oprechte en ethische manier uitvoeren.

2. Furuno ontwikkelt en levert producten en diensten die veilig en betrouwbaar zijn.

3. Furuno houdt zich aan wetten en voorschriften en sociale ethiek van elk land en regio, en voldoet aan internationale regels.  

Maritieme Electronica:


FURUNO produceert een verscheidenheid aan hightech producten zoals radar, GPS en andere navigatieapparatuur en omvatten; Fishfinders, sonar en andere visserijuitrusting; Satellietcommunicatiesystemen, GMDSS, marifoon,Satellietcommunicatie en andere radiocommunicatieapparatuur. En bottom mapping sonar, huidige indicator systemen en andere marine onderzoek apparatuur.

Sinds de oprichting heeft FURUNO zich geconcentreerd op het toepassen van wetenschappelijke vooruitgang op de visserijactiviteiten en op de veiligheid en de efficiëntie van de navigatie.

  • Navigatieapparatuur
  • Visserijuitrusting
  • Radiocommunicatieapparatuur
  • Industriële Elektronica

Producten van Furuno die u niet in onze WEBshop ziet maar wel wilt aangeboden hebben. Zend u een bericht via de mail info@sail360.nl Of bel onze verkoop op 0252-544772. Wij zullen dan trachten u zo snel mogelijk van dienst te zijn met de producten Furuno.

Bekijk hier nog meer inspirerende producten. 

 

 

Sorteer op: