24/7 WORLDWIDE SERVICE
EASY DO-IT-YOUR-SELF-INSTALLATION
NEED HELP FOR INSTALLLATION ASK US
NOT GOOD? MONEY BACK!

Ontdek onze producten

Naast losse producten voor de boot levert Sail360 FURUNO navigatie en communicatie systemen op maat.

Voor alle schepen, van een 20 voet dagzeiler tot luxe motorjacht van 80 voet of langer. Voor alle vaarwateren, van meer tot oceaan. Voor alle vaarplannen, van een middagje sportvissen tot cruises van vele weken. Met een systeem van Furuno kiest u voor een geïntegreerde oplossing voor veiligheid, communicatie, navigatie en - indien gewenst - vis opsporing. Alle componenten sluiten naadloos op elkaar aan.

Alle systemen zijn gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen, getoetst aan een jarenlange ervaring in de professionele scheepvaart en visserij.

Furuno staat in de hele wereld synoniem voor de hoogste kwaliteit, grootst mogelijke betrouwbaarheid en een superieur bedieningsgemak. De ongeëvenaarde mechanische constructie voldoet aan de strengste normen. Geen enkel ander "watersportmerk" komt daar ook maar enigszins bij in de buurt. Furuno sytemen zijn geschikt voor intensief gebruik gedurende zeer lange tijd, het meeste "fancy plastic" slechts voor even.

FURUNO systemen op maat in de onwaarschijnlijke situatie dat er toch iets mis gaat, biedt het wereldwijde servicenetwerk van Furuno altijd snel een oplossing.

Gratis verzending vanaf €100
24/7 WORLDWIDE SERVICE
EASY DO-IT-YOUR-SELF-INSTALLATION
NEED HELP FOR INSTALLLATION ASK US
NOT GOOD? MONEY BACK!