Logosmall

Klantenservice:

Verzenden & retourneren.

Herroepingsrecht/Retourrecht 
Klant heeft het recht de op afstand gesloten overeenkomst met Sail360 binnen 14 kalenderdagen na bestelling van het product, zonder opgave van redenen, kostenloos te ontbinden. De klant dient een retournummer aan te vragen waarna het adres opgegeven wordt waar het artikel naar retour gestuurd dient te worden. Binnen de herroepingstermijn zal Klant zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Klant zal de verpakking slechts openen en het product slechts gebruiken voor zover dit nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van producten na te gaan. 
Klant is alleen aansprakelijk voor waardevermindering van het product die het gevolg is van een manier van omgaan met het product die verder gaat dan toegestaan in het vorige lid.
Wanneer klant een artikel terugstuurt, gaan wij ervan uit dat het artikel compleet is - en voor zover redelijkerwijs mogelijk - zich in de originele staat bevindt en in de originele fabrieksverpakking zit. Uitgangspunt is dat klant een artikel hanteert/ inspecteert zoals dat in een winkel mag. Wanneer een artikel beschadigd is kan een schadevergoeding in rekening gebracht worden.
Let op: kleding mag alleen worden teruggestuurd als de kleding niet is gedragen en de labels niet zijn verwijdert. Passen van de kleding mag uiteraard wel.

Artikelen kunnen worden geretourneerd :
Na aanvraag van een retournummer (Aanvragen via onze website Sail360.nl retournummer en adres wordt dan doorgegeven.)