24/7 WORLDWIDE SERVICE
EASY DO-IT-YOUR-SELF-INSTALLATION
NEED HELP FOR INSTALLLATION ASK US
NOT GOOD? MONEY BACK!

Betaalmethoden

Wij accepteren de volgende betaalmethoden

IDEAL is online betalen via uw eigen telebankiersysteem thuis. Deelnemende banken aan het iDEAL-telebankiersysteem zijn ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank en SNS. Met iDEAL rekent u af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

CreditCards
Wij accepteren Mastercard en Visa creditcards. en American Express

MisterCash
Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen met hun bankpas. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact veilig en eenvoudig online betalingen verrichten.

Paypal
PayPal is een wereldwijd gebruikte betaalmethode dat gekoppeld is aan uw e-mailadres. Door middel van het opgeven van uw e-mailadres en de bijbehorende beveiligingscode kunt u geld van uw PayPal rekening overmaken of geld op uw PayPal rekening storten. Heeft u een PayPal account dan kunt u met behulp van de betaalmethode PayPal bij ons uw betaling verrichten. Om met PayPal te kunnen betalen heeft u een PayPal rekening/account nodig, u kunt uw PayPal rekening openen op: www.paypal.nl. Een PayPal rekening openen is gratis, veilig en betrouwbaar. PayPal rekeningen zijn beschikbaar voor bedrijven, consumenten, stichtingen,etc. Heeft u geen internetbankieren maar wel een PayPal rekening, dan is de betaalmethode PayPal voor u wellicht de perfecte betaalmethode om veilig, betrouwbaar en gemakkelijk uw bestelling product of dienst te voldoen. PayPal is internationaal en kent geen grenzen en is uitstekend geschikt voor internationale betalingen.

Verder accepteren wij Sofort Banking,

Gratis verzending vanaf €100
24/7 WORLDWIDE SERVICE
EASY DO-IT-YOUR-SELF-INSTALLATION
NEED HELP FOR INSTALLLATION ASK US
NOT GOOD? MONEY BACK!