24/7 WORLDWIDE SERVICE
EASY DO-IT-YOUR-SELF-INSTALLATION
NEED HELP FOR INSTALLLATION ASK US
NOT GOOD? MONEY BACK!

AUTOPILOT

Een FURUNO autopilot voor een boot is een hulpmiddel en kan ervoor zorgen dat u nog meer kunt genieten van het moois in uw omgeving. Met een autopilot hoeft u zelf minder initiatief te nemen om de juiste koers te kunnen blijven varen.

Autopilot

 

Autopilot

Watersport is een combinatie tussen inspannen en ontspannen, waarbij bepaalde hulpmiddelen ingezet kunnen worden om nog sterker tot de ontspanning te kunnen komen. Een autopilot is zo’n hulpmiddel en kan ervoor zorgen dat u nog meer kunt genieten van het moois in uw omgeving. Met een autopilot hoeft u zelf minder initiatief te nemen om de juiste koers te kunnen blijven varen. Wilt u toch meer inspanning? Dan zet u natuurlijk ook eenvoudig de autopilot tijdelijk uit, zodat u zelf de controle houdt en uw vaart kunt aanpassen aan uw eigen wensen van dat moment.

Het kiezen van een geschikte autopilot

Een autopilot kunt u aanschaffen in vele verschillende prijscategorieën en met een grote diversiteit aan kwaliteit. Dit maakt het kiezen van de juiste autopilot lastig, maar zorgt er wel voor dat er altijd een autopilot te vinden is die aansluit op uw wensen. In onze webshop hebben wij de keuzes alvast enigszins voor u ingeperkt, doordat wij de producten hebben geselecteerd op een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit verkepen wij FURUNO aiutopiloten. Zo koopt u bij ons altijd een autopilot waarbij de kwaliteit overeenkomt met de prijs die u hiervoor betaalt.

Natuurlijk is niet alleen het eindproduct van belang, maar vinden wij het ook belangrijk hoe de autopilot wordt gemaakt. Wij hebben in ons assortiment dan ook niet alleen gekeken naar de betrouwbaarheid en veiligheid van de autopilot, maar kijken ook naar de duurzaamheid van de materialen, de sociaal engagement van de merken en de omgang van het bedrijf met het milieu. Zo kiest u een autopilot in onze webshop die niet alleen doet wat het belooft, maar ook nog op een juiste manier is ontwikkeld.

Uw autopilot aanschaffen bij Sail360

Wij snappen bij Sail360 dat het een grote uitgave is wanneer u een FURUNO autopilot gaat aanschaffen en dat u hier soms meer ondersteuning in wilt. Wij hebben dan ook niet alleen een groot aanbod aan watersport materialen, van pompen voor de autopiloot en kompassen maar ook zeilkleding en Scanstrut behuizingen voor radar installaties, maar wij leveren ook de juiste service. Zo krijgt iedere klant die bij ons zijn autopilot of ander product bestelt twee jaar garantie op de producten, kunt u de producten binnen 14 dagen naar ons retour zenden wanneer deze toch niet aan de verwachtingen voldoet en kunt u eenvoudig bij ons terecht voor al uw vragen over de autopilot of andere producten. Doordat wij zelf ook zeer actief zijn in maritieme navigatie zult u bij ons altijd een autopilot of andere product aanschaffen waar wij volledig achterstaan.

Meer weten over onze producten?

Wilt u meer informatie over de producten uit onze webshop, wilt u hulp bij het kiezen van de juiste FURUNO autopilot die voldoet aan uw wensen of wilt u meer weten over de werkwijze van Sail360? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts vertellen graag meer over de autopilot van uw keuze of andere producten uit onze webshop wanneer u uw vraag mailt naar [email protected] Natuurlijk staan wij u ook graag persoonlijk te woord wanneer u belt naar 0252-544772. Wij hopen u op deze manier snel te mogen helpen bij het vinden van de autopilot die aan al uw verwachtingen voldoet.

 

Autopilot aandrijving

Autopilot aandrijving

Autopilot serie

Autopilot serie

Autopilot kompas

Autopilot kompas

Gratis verzending vanaf €100
24/7 WORLDWIDE SERVICE
EASY DO-IT-YOUR-SELF-INSTALLATION
NEED HELP FOR INSTALLLATION ASK US
NOT GOOD? MONEY BACK!