24/7 WORLDWIDE SERVICE
EASY DO-IT-YOUR-SELF-INSTALLATION
NEED HELP FOR INSTALLLATION ASK US
NOT GOOD? MONEY BACK!

FURUNO Boot Navigatie Algemene Product aanbevelingen voor Sport Visserij met boten van 15 tot 24 meter bij SAIL360

Boot Navigatie Sportvisserij-boten van 15 - 24 meter Dit systeem is vooral bestemd voor sportvissers die ver buitengaats gaan. Alle relevante informatie is continu in beeld. Niet alleen in de gesloten stuurhut, maar ook bij een tweede stuurstand aan dek o

Boot Navigatie Sportvisserij-boten van 15 - 24 meter

Dit boot navigatie systeem is vooral bestemd voor sportvissers die ver buitengaats gaan. Alle relevante informatie is continu in beeld. Niet alleen in de gesloten stuurhut, maar ook bij een tweede stuurstand aan dek of op een flying bridge. De extra grote 15 inch beeldschermen samen met de Muilti Touch monitoren presenteren in combinatie met de dual-beam netwerkfishfinder de bodemstructuur, eventuele obstakels en visscholen tot de kleinste details. De radareenheid heeft een extra groot bereik tot 96 mijl, een ethernet verbinding zorgt voor een ultra-snelle beeldoverdracht binnen het systeem. De stuurautomaat houdt het schip onder alle omstandigheden op koers. Voor communicatie en veiligheid mag een DSC-marifoon niet ontbreken en is een AIS-transponder op schepen van 20 meter of langer (in Nederland) verplicht in alle zeehavens.

De SC-33 dit nieuwste FURUNO all-in-one systeem satelliet navigatie systeem levert ongelooflijk accurate koers and roll/hoogte informatie, alsmede deining informatie, GPS-positie SOG (snelheid over de grond) COG (Koers over de grond) en ROT (Rate of Turn/draaisnelheid gegevens) Voor meer informatie klik hier.

Wilt u advies stuur ons een mail [email protected]

Boot Navigation Sport Fisherij 15-24 Mtr

Product suggestions on your motorboot till 24 mtr

__________NMEA2000

__________Ethernet

__________Other

+ NMEA2000 T-Connector      

Gratis verzending vanaf €100
24/7 WORLDWIDE SERVICE
EASY DO-IT-YOUR-SELF-INSTALLATION
NEED HELP FOR INSTALLLATION ASK US
NOT GOOD? MONEY BACK!