24/7 WORLDWIDE SERVICE
EASY DO-IT-YOUR-SELF-INSTALLATION
NEED HELP FOR INSTALLLATION ASK US
NOT GOOD? MONEY BACK!

RADAR

Furuno Boot Radar Standalone voor watersport, visserij werkboten en meer

De naam FURUNO staat sinds jaar en dag synoniem voor een boot radar van de hoogste kwaliteit - een FURUNO radar op uw schip bewijst dat u alleen genoegen neemt met het allerbeste. 

Het brede FURUNO assortiment biedt een radar voor elke type schip van welke afmetingen dan ook, van een compacte LCD radar voor kleinere jachten tot high-end LCD radars voor megajachten met een grotere dome of balk (slotantenne) en groter display met een hogere resolutie. Een grotere antenne en meer zendvermogen bieden een groter bereik. Het onderscheidend vermogen van alle typen FURUNO radars is ongekend groot. 

FURUNO producten worden uitsluitend geproduceerd met hoogwaardige componenten, gebaseerd op de strenge eisen van de professionele scheepvaart en visserij. De bijzonder stevige constructie en optimale weerbestendigheid van de apparatuur vormt de basis voor de lange levensduur van alle FURUNO radars. Zelfs onder de meest extreme omstandigheden heeft de apparatuur zich in de praktijk door de uitstekende fysieke eigenschappen bewezen.

De naam "FURUNO" betekent dus heel veel meer dan alleen een afbeelding van een bedrijfsnaam.

Het biedt de zekerheid van een lange levensduur en de garantie van een optimale werking wanneer het er echt op aankomt.

Gebruikers van een Furuno boot radar standalone over de hele wereld zullen dit zonder meer bevestigen.

WAT IS NU EIGENLIJK EEN RADAR

Een radar maakt het ons gemakkelijk bij het varen om te zien wat er moet worden gezien
Of het nu gaat om de weerkaatsing van golven boven de zee of die van regen of sneeuw (Clutter), er is altijd een veelvoud aan ongewenste echo's die op het radarscherm verschijnen. Om de aanwezigheid van deze ongewenste echo's (of ruis) te elimineren en alleen de echo's te behouden die moeten worden gecontroleerd, is het noodzakelijk om continu de toestand van de zee te controleren en de parameters dienovereenkomstig aan te passen.
Er is ook de wens om de bewegingen van omringende schepen te volgen of om een zwerm vogels te kunnen lokaliseren die visscholen achtervolgen, zelfs bij slecht zicht zoals nacht of mist willen we zien wat er om ons heen gebeurd. In antwoord op al deze verzoeken heeft FURUNO revolutionaire technologie ontwikkeld om de ongewenste echo's in onze radars te elimineren, zodat onze klanten gemakkelijk kunnen zien wat er te zien is. Een verduidelijking geeft deze video.

Wilt u ook de begrippen van radar leren kennen

klik dan hier

https://www.furuno.com/en/technology/radar/basic/

en

Welke FURUNO Radar kiezen

Bent u op zoek naar een radar stuur ons een mail [email protected]

 

 

RADAR DRS X-Treme performance Class

RADAR DRS X-Treme performance Class

PC RADAR

PC RADAR

MARINE RADAR

MARINE RADAR

NAVNET  DOPPLER RADAR

NAVNET DOPPLER RADAR

WIFI RADAR

WIFI RADAR

Gratis verzending vanaf €100
24/7 WORLDWIDE SERVICE
EASY DO-IT-YOUR-SELF-INSTALLATION
NEED HELP FOR INSTALLLATION ASK US
NOT GOOD? MONEY BACK!