24/7 WORLDWIDE SERVICE
EASY DO-IT-YOUR-SELF-INSTALLATION
NEED HELP FOR INSTALLLATION ASK US
NOT GOOD? MONEY BACK!

FISHFINDER DIEPTEMETER boot

NIEUWE DIEPTEMETER en fish finder van FURUNO tegen aantrekkelijke prijzen

FURUNO and Fish detection

Varen in ondiep water kan lastig zijn en verraderlijke ondiepten kunnen ervoor zorgen dat uw boot vastloopt in het zand of op de stenen. Gelukkig loopt dankzij een dieptemeter uw boot nooit meer vast, doordat u exact weet hoe veel speling u onder de kiel heeft. Een dieptemeter op uw boot gebruikt u niet alleen om onprettig oponthoud te voorkomen, maar ook om schade aan bijvoorbeeld uw schroef te voorkomen. Natuurlijk is de keuze voor een bepaalde dieptemeter per boot verschillend, maar bij Sail360 vindt u altijd een dieptemeter voor uw boot tegen een eerlijke verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Waarom een dieptemeter voor uw boot?

Een dieptemeter voor uw boot kunt u om diverse redenen kopen. Vastlopen in zowel zand als stenen doet uw boot of schroef geen goed een dieptemeter kan uw boot beschermen tegen onnodige schades. Natuurlijk is dit niet de enige reden waarom u een dieptemeter in de boot zou kunnen plaatsen. Ook veilig en zelfverzekerd varen kan een reden zijn. Doordat u dankzij de dieptemeter de boot veilig en vol zelfvertrouwen door de wateren kunt manoeuvreren kunt u meer ontspannen van uw watersport genieten en hoeft u niet te vrezen voor schade of tijdsverlies doordat uw boot zou kunnen vastlopen in ondiep water.

Niet alleen kan de dieptemeter op de boot gebruikt worden wanneer u vaart in ondiep water, ook vissers maken gebruik van een dieptemeter / visvinder om te weten welke vissoorten ze kunnen verwachten. Zo ziet u dat een dieptemeter uw boot niet alleen veiliger maakt, maar zeker ook andere functies heeft voor de diverse gebruikers.

Dieptemeter boot kopen bij Sail360

Bij Sail360 hebben wij persoonlijk veel ervaring met de maritieme navigatie. Al onze producten, van transducer voor de dieptemeter, radar tot kaartplotter, autopilot of behuizingen voor installatie van deze producten, of zeilkleding zijn dan ook door onszelf gekozen en dat maakt dat wij ook daadwerkelijk achter deze producten staan. Onze klanten kunnen bij ons dan ook bijvoorbeeld een dieptemeter op de boot kopen, omdat wij zelf ook de verhouding tussen prijs en kwaliteit van groot belang vinden. U kunt er dus op vertrouwen dat al onze eindproducten, waaronder de dieptemeter voor de boot, van hoge kwaliteit zijn en u nooit te veel hiervoor betaalt.

Als liefhebber van de watersport vinden wij echter niet alleen het eindproduct van belang. Ook de manier waarop bijvoorbeeld de dieptemeter voor de boot wordt gemaakt is voor ons een reden om het product wel of niet in ons assortiment op te nemen. Wij kijken dan ook naar de duurzaamheid, milieuvriendelijkheid, sociaal engagement en de kwaliteit van het eindproduct voordat we beslissen of de dieptemeter voor de boot en al onze andere producten in onze webshop worden opgenomen.

Meer weten over onze producten en werkwijze?

Natuurlijk snappen we dat het aanschaffen van een dieptemeter uw boot veiliger maakt, maar dat deze kostenpost niet gering is. Wij helpen dan ook graag met het geven van meer informatie, zodat u een dieptemeter op uw boot kunt installeren die past bij uw vaargedrag en wensen. U kunt onze medewerkers eenvoudig bereiken via [email protected] of door te bellen naar 0252-544772 zodat wij u persoonlijk van alle informatie over de dieptemeter boot of andere soorten watersport apparatuur kunnen voorzien.

Meer weten over transducers klik hier

 

Black Box Fishfinder en dieptemeter

Black Box Fishfinder en dieptemeter

Transducer FURUNO en AIRMAR

Transducer FURUNO en AIRMAR

Toebehoren dieptemeter en fishfinder

Toebehoren dieptemeter en fishfinder

Gratis verzending vanaf €100
24/7 WORLDWIDE SERVICE
EASY DO-IT-YOUR-SELF-INSTALLATION
NEED HELP FOR INSTALLLATION ASK US
NOT GOOD? MONEY BACK!