Logosmall

BOOT RADAR

De naam FURUNO staat sinds jaar en dag synoniem voor boot radar van de hoogste kwaliteit - een FURUNO boot radar op uw schip bewijst dat u alleen genoegen neemt met het allerbeste. 

Het brede FURUNO assortiment biedt een boot radar voor elke type schip van welke afmetingen dan ook, van een compacte LCD radar voor kleinere jachten tot high-end LCD radars voor megajachten met een grotere dome of balk (slotantenne) en groter display met een hogere resolutie. Een grotere antenne en meer zendvermogen bieden een groter bereik. Het onderscheidend vermogen van alle typen FURUNO radars is ongekend groot. 

FURUNO producten worden uitsluitend geproduceerd met hoogwaardige componenten, gebaseerd op de strenge eisen van de professionele scheepvaart en visserij. De bijzonder stevige constructie en optimale weerbestendigheid van de apparatuur vormt de basis voor de lange levensduur van alle FURUNO radars. Zelfs onder de meest extreme omstandigheden heeft de apparatuur zich in de praktijk door de uitstekende fysieke eigenschappen bewezen.

De naam "FURUNO" betekent dus heel veel meer dan alleen een afbeelding van een bedrijfsnaam, het biedt de zekerheid van een lange levensduur en de garantie van een optimale werking wanneer het er echt op aankomt. Gebruikers van een Furuno boot radar standalone over de hele wereld zullen dit zondermeer bevestigen.

 

 

Sorteer op: