24/7 WORLDWIDE SERVICE
EASY DO-IT-YOUR-SELF-INSTALLATION
NEED HELP FOR INSTALLLATION ASK US
NOT GOOD? MONEY BACK!

MARINEPOOL Zeilkleding NU SALE LAASTE STUKS

Sail360 verkoopt Marinepool zeilkleding /watersportkleding geïnspireerd door retro-elementen en vormen. Nautisch geïnspireerde klassieke elementen en materialen in combinatie met moderne details, zoals contrasterende biezen in neon kleuren zijn een voorbe

Marinepool Zeil kleding behoort natuurlijk mooi en modieus te zijn, maar is voornamelijk van belang om u te beschermen tegen de zon en wind. Het is dan ook van belang om speciale zeilkleding aan te schaffen om op een comfortabele en stijlvolle manier uw zeiltochten te kunnen beleven. In onze webshop vindt u diverse stijlen en soorten zeilkleding die zijn gemaakt voor mannen en vrouwen die van zeilen houden en dit op een modieuze manier willen doen. Zo heeft u bij ons ruime keuze om op een veilige manier te kunnen genieten van uw watersport.

Zeilkleding als bewuste keuze

Om meerdere redenen is de zeilkleding van Sail360 een bewust keuze. Ten eerste is zeilkleding een bewust keuze, omdat deze u moet beschermen tegen de zon en de wind waar u op het water aan blootgesteld wordt. Iedereen is zich ervan bewust dat deze elementen niet altijd een positieve invloed op uw uiterlijk en gezondheid hebben, maar nog lang niet genoeg mensen ondernemen ook actie, met bijvoorbeeld goede zeilkleding, om zich hiertegen te beschermen.

Daarnaast is het kiezen van zeilkleding van Sail360 ook een bewuste keuze doordat wij niet alleen kijken naar het eindproduct, dat natuurlijk van hoge kwaliteit moet zijn, maar ook naar de weg hiernaartoe. In ons assortiment vindt u alleen zeilkleding die op een eerlijke manier is ontwikkeld. Sociaal engagement en milieubescherming vinden wij ook bij het ontwikkelen van zeilkleding van groot belang. U wilt immers lang kunnen genieten van de mooie natuur die u tegenkomt tijdens uw zeiltochten en wij zien het als onze verantwoordelijkheid hieraan bij te dragen door slechts zeilkleding van merken aan te bieden die hier ook rekening mee houden.

Welke zeilkleding bestelt u bij Sail360?

Zeilkleding bestelt u eenvoudig bij Sail360. Wij hebben zeilkleding van het merk Marinepool, maar hebben ook veel andere producten in ons assortiment, zoals Scanstrut behuizingen voor uw maritieme FURUNO apparatuur. Kortom u vindt van alles voor de watersport van zeilkleding tot radar op uw boot in onze webshop. Bij al onze producten vinden wij het van groot belang dat de klant tevreden is, zowel met de producten als met onze service. Zo staan wij klaar om uw vragen te beantwoorden en kunt u de producten binnen 14 dagen retourneren wanneer deze bijvoorbeeld niet aan de verwachting voldoet of wanneer de zeilkleding toch niet past. Kortom zijn wij pas tevreden wanneer u dit ook bent en streven wij ernaar om een koers te varen waarmee iedere klant zijn of haar watersport op een prettige manier kan uitvoeren met onze producten.

Meer weten over ons of onze producten?

Natuurlijk begrijpen wij het wanneer u eerst meer informatie van ons wilt wanneer u zeilkleding of één van onze andere producten wilt gaan aanschaffen. Heeft u dan ook vragen over de producten van onze webshop of over onze werkwijze in het algemeen? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. Al uw vragen over zeilkleding of andere producten die u bijvoorbeeld wilt bestellen  beantwoorden wij snel en persoonlijk wanneer u mailt naar [email protected] of belt naar 0252-544772.

 

 

HEREN

HEREN

DAMES

DAMES

Gratis verzending vanaf €100
24/7 WORLDWIDE SERVICE
EASY DO-IT-YOUR-SELF-INSTALLATION
NEED HELP FOR INSTALLLATION ASK US
NOT GOOD? MONEY BACK!