24/7 WORLDWIDE SERVICE
EASY DO-IT-YOUR-SELF-INSTALLATION
NEED HELP FOR INSTALLLATION ASK US
NOT GOOD? MONEY BACK!

TIMEZERO Navigatiesoftware Zeekaarten

TIMEZERO Navigatiesoftware Zeekaarten

Navigatie software

Voor degene die het nog niet wist MAXSEA en NOBELTEC hebben de krachten gebundeld en hebben hun merken en producten gestandaardiseerd. Voortaan wordt alleen TIMEZERO als productnaam gebruikt en onder deze naam worden de producten naar de markt gebracht. Voor de professionele markt TZ Professional en voor de recreationele markt TZ Navigator. 

Timezero de krachtigste elektronische navigatiesoftware op de markt

tz professional v3 carto  aisTIMEZERO maakt zijn slogan wel waar. Als u gaat werken met dit navigatieprogramma, zult u ervaren dat het daadwerkelijk het meest krachtige en complete elektronische navigatie software is, dat op de markt verkrijgbaar is. Het programma maakt het mogelijk om voor aanvang van een tocht te beschikken over de laatste gegevens over het weer, het getij, de stroomrichting, berichten aan zeevarenden en gedetailleerde informatie over waterwegen en aan te lopen havens. Daarnaast zorgen de grote op C-map gebaseerde vector kaarten van Mapmedia ervoor dat zelfs op lange oversteken schippers beschikken over alle beschikbare informatie en foto’s die zij nodig hebben op hun tochten.

tz professional features mixDoor de gebruiksvriendelijke touchscreen user interface,  zijn bedieningsgemak en intuïtief handelen handelskenmerken van TIMEZERO. Zeker één maal per jaar breng TIMEZERO een nieuwe kaartenset uit waardoor u altijd de meest recente en accurate gegevens bij u aan boord heeft.

Functionaliteiten als NavView support maken het mogelijk alle mogelijke gegevens zichtbaar te maken aan de zijkant van het scherm.

De exclusieve TIMEZERO Chart Engine zorgt voor naadloos en zeer snel in/ en uitzoomen van de 2D en 3D vector kaart

blackglassnobaMulti-monitor support maakt het mogelijk om meerdere monitoren op één computer aan te sluiten die separaat de gegevens weergeven die de klant wilt zien ( bijv. dubbele monitor op binnen stuurstand  en een dubbele monitor op buiten stuurstand.

tz professional v3 nav  radar workspaceDe software biedt de mogelijkheid om de Furuno radars in een apart scherm uit te lezen en/of  radaroverlay, die de  radar over de vectorkaart heen legt. Dit maakt het uitlezen van de radargegevens een stuk eenvoudiger voor beginnende gebruikers. Functionaliteiten als dubbele radar en ARPA en MARPA zijn natuurlijk ook mogelijk. AIS wordt op de kaart maar ook op radarbeeld weergegeven waardoor het andere verkeer goed in beeld word gebracht in onoverzichtelijke en nachtelijke situaties.

Camera support en Flir Thermal Camera integration maakt het mogelijk ook een scherm geheel of gedeeltelijk in te richten voor het achteropkomende verkeer en/of  bij het aanleggen. Een scherm met 4 camera’s, voor, naast en achter het schip, voor een grotere kijkhoek of een camera in de motorkamer. De vectorkaarten kunnen traditioneel in 2D worden weergegeven maar ook in 3D of een combinatie van 2D en 3D.

tz professional v3 safety cone 4Via internet kunnen de meteo gegevens op de kaart getoond worden.

Doordat TIMEZERO geschikt is voor zowel NMEA2000 als NMEA0183 systemen, zijn de navigatie gegevens van alle in de markt verkrijgbare merken navigatie elektronica in te lezen. Hierdoor zijn ook alle merken stuurautomaten aan te sluiten op TIMEZERO. Daarnaast zorgt het TIMEZERO GlassBridge netwerksysteem voor de data overdracht tussen verschillende computersystemen voor een goede communicatie tussen stuurman en navigator.

TIMEZERO maakt het leven van een schipper/captain aan boord wel heel fijn en gemakkelijk.

Voor de recreatie vaart: TZ Navigator v3 met eventueel extra modules zoals:

  • FURUNO RADAR MODULE:  DISPLAY AND CONTROL OF RADARS DRS AND FAR WITHIN TZ NAVIGATOR
  • FURUNO SOUNDER MODULE: DISPLAY AND CONTROL OF FURUNO SOUNDERS VIA ETHERNET WITHIN TZ NAVIGATOR
  • ROUTING MODULE:  CALCULATE THE OPTIMAL ROUTE TAKING INTO ACCOUNT THE POLARS TO PROVIDE THE DIFFERENT SPEEDS OF THE SAILING BOAT FOR EACH ANGLE AND WIND SPEED AND THE WEATHER FORECAST (WIND, WAVES, CURRENTS)

 

 

Gratis verzending vanaf €100
24/7 WORLDWIDE SERVICE
EASY DO-IT-YOUR-SELF-INSTALLATION
NEED HELP FOR INSTALLLATION ASK US
NOT GOOD? MONEY BACK!