24/7 wereldwijde service
Eenvoudige doe-het-zelf-montage
Wij monteren bij ons gekochte apparatuur ook
Niet goed? Geld terug!

KAARTPLOTTER MET FISHINDER GPS EN MEER

KAARTPLOTTER MET FISHINDER GPS EN MEER

Veilig en zeker navigeren op het water is altijd een uitdaging. Een kaartplotter kan u hierin ondersteunen, zodat u meer zekerheid verkrijgt over de route en veiliger uw route kunt afleggen. Bent u op zoek naar een geschikte kaartplotter voor uw vaartuig? Dan vindt u deze eenvoudig in onze webshop. Dankzij onze eigen ervaringen met de watersport zult u bij ons de kaartplotter vinden waar wij zelf ook volledig achterstaan, waardoor u verzekerd bent van een goed product. Wij leveren de kaartplotter of de andere producten voor maritieme navigatie die wij op onze website aanbieden in Europa met de benodigde service en ondersteuning.

Wat kan een kaartplotter voor u betekenen?

Een goede kaartplotter heeft voordelen ten opzichte van andere manieren van navigeren, zoals een laptop of een kaart. Ten eerste is een kaartplotter waterdicht. Dit is praktisch wanneer u de kaartplotter gebruikt in een open vaartuig. Verder is de kaartplotter zeer goed leesbaar in het zonlicht en zijn ze ook beschikbaar met Multi touch display waaraan u radar, fishfinder, stuurautomaat, AIS en nog veel meer senoren aan toe kunt voegen. Natuurlijk is de keuze voor een juiste kaartplotter lastig, omdat er diverse prijzen en kwaliteiten beschikbaar zijn. De resolutie van het scherm is daarbij bijvoorbeeld van belang. Een hoge resolutie betekent een scherper beeld, maar ook een hogere prijs. Kortom zijn dit afwegingen die iedere watersporter voor zichzelf moet maken.

Bij Sail360 hebben wij diverse typen kwalitatieve plotters van FURUNO in ons assortiment opgenomen. Wij vinden het van belang dat de prijs en kwaliteit en mogelijkheden in goede verhouding tot elkaar staan, maar vinden ook dat iedere watersporter hierin zijn eigen keuzes moet kunnen maken. Daarom hebben wij producten in verschillende prijscategorieën, zodat er altijd een kaartplotter is die past bij uw wensen.

De voordelen van Sail360

Naast de verhouding tussen prijs en kwaliteit vinden wij het ook van belang om rekening te houden met de manier waarop de producten worden ontwikkeld. Bij Sail360 vinden wij het van belang dat niet alleen nu, maar ook in de toekomst kan worden genoten van al het moois dat de watersport met zich mee kan brengen. Milieuvriendelijke werkwijzen en sociaal engagement vinden wij dan ook belangrijk wanneer wij merken in ons assortiment opnemen, of het nu gaat om een kaartplotter of zeilkleding. Binnen onze webshop vindt u daarom alleen A merken, zoals bijvoorbeeld Furuno en Scanstrut, maar ook nog meer merken die aan deze vriendelijke productiewijze voldoen.

Wij selecteren producten en merken niet alleen vanuit theoretische kennis, maar ook vanuit onze eigen ervaring in de maritieme navigatie. Wanneer u bij ons dan ook een kaartplotter of ander product aanschaft bent u ervan verzekerd dat wij achter dit product staan en u kwaliteit in huis haalt.

Meer weten over de kaartplotter van uw keuze?

Heeft u een kaartplotter in ons assortiment gezien waarover u graag meer informatie wilt? Dan helpen wij u graag. Wij vertellen onze klanten graag alles wat wij weten over onze producten, zodat u goed geïnformeerd de keuze kunt maken om een bepaalde kaartplotter wel of niet aan te schaffen. U kunt ons bereiken door te mailen naar info@sail360.nl of door te bellen naar 0252-544772. Wij hopen dat u snel, met een kaartplotter uit onze webshop, kunt genieten van een veilige en zekere navigatie.

 

FURUNO GP-1871F Kaartplotter met GPS

De Furuno GP-1871F is een 7 inch compacte kaartplotter - geheel knoploos - met een multifunctioneel beeldscherm Alle functies worden bediend via het aanraakscherm: kaartplotter, wifi radar, CHIRP fishfinder stuurautomaat en instrumenten.
€1.015,00 €899,00

FURUNO GP-1971F Kaartplotter

De Furuno GP-1971F kaartplotter is een compact - geheel knoploos - multifunctioneel beeldscherm van 9 inch met ongekend veel mogelijkheden en een sublieme afleesbaarheid in fel zonlicht. Alle functies worden bediend via het aanraakscherm: kaartplotter, wi
€1.524,00 €1.299,00

FURUNO TZT9 Multi Function-Display

FURUNO TZT9 Multi Function- Display nieuwe 9 Inch Full color multifunction display. Deze geavanceerde Radar / Plotter is voorzien van verlijmd aanraakscherm, waardoor geen condens kan ontstaan. De lichtopbrengst is opmerkelijk hoog en dankzij een zeer ef
€4.672,00 €3.995,00

FURUNO TZTL12F Multi Function-Display Radar/Kaartplotter

FURUNO TZTL12F Multi Function Display radar/kaartplotter NAVNET TZTouch-2 met touch wide screen heeft Total Control, een gesloten glasfront zodat condens vorming nooit kan ontstaan, verfijnde grafische gebruikersinterface, ingebouwde RezBoost ™ fishfinde
€3.548,00 €2.999,00

FURUNO TZT14 Multi Function Display

Het Furuno TZT14 Multi Functioneel Touch Display ofwel multifunctioneel kleurenbeeldscherm meet 14 inch. Deze geavanceerde plotter / radar is voorzien van een verlijmd aanraakscherm, waardoor geen condens kan ontstaan. De lichtopbrengst is opmerkelijk ho
€5.995,00 €5.250,00

FURUNO TZTL15F Multi Function Display

FURUNO TZTL15F Multi Function Raddar/Plotter Display NAVNET TZ-2 De Furuno TZT2 serie radar plotters is via WIFI eenvoudig koppelbaar met uw iPhone, iPad of iPod of Android Tablet.
€5.069,00 €4.299,00

FURUNO NAVnet TZTBB BLACK BOX

FURUNO NAVNET Multi-Multi-Function BLACK BOX
€5.495,00 €4.750,00

FURUNO TZT2BB Multifunctionele Black Box

FURUNO NAVNET Multi-Touch-Navigation TZT2BB Dual CPU voor 2 onafhankelijke van elkaar werkende FULL-HD Displays.
€5.999,00 €5.195,00

CHIRP Transducer TM150M

CHIRP Transducer TM150M DT 95-155 CHIRP Kunststof 300W
€430,00 €408,00
Gratis verzending vanaf €100
24/7 wereldwijde service
Eenvoudige doe-het-zelf-montage
Wij monteren bij ons gekochte apparatuur ook
Niet goed? Geld terug!