Logosmall

KAARTPLOTTER MET FISHINDER GPS EN MEER

Veilig en zeker navigeren op het water is altijd een uitdaging. Een kaartplotter kan u hierin ondersteunen, zodat u meer zekerheid verkrijgt over de route en veiliger uw route kunt afleggen. Bent u op zoek naar een geschikte kaartplotter voor uw vaartuig? Dan vindt u deze eenvoudig in onze webshop. Dankzij onze eigen ervaringen met de watersport zult u bij ons de kaartplotter vinden waar wij zelf ook volledig achterstaan, waardoor u verzekerd bent van een goed product. Wij leveren de kaartplotter of de andere producten voor maritieme navigatie die wij op onze website aanbieden in Europa met de benodigde service en ondersteuning.

Wat kan een kaartplotter voor u betekenen?

Een goede kaartplotter heeft voordelen ten opzichte van andere manieren van navigeren, zoals een laptop of een kaart. Ten eerste is een kaartplotter waterdicht. Dit is praktisch wanneer u de kaartplotter gebruikt in een open vaartuig. Verder is de kaartplotter zeer goed leesbaar in het zonlicht en zijn ze ook beschikbaar met Multi touch display waaraan u radar, fishfinder, stuurautomaat, AIS en nog veel meer senoren aan toe kunt voegen. Natuurlijk is de keuze voor een juiste kaartplotter lastig, omdat er diverse prijzen en kwaliteiten beschikbaar zijn. De resolutie van het scherm is daarbij bijvoorbeeld van belang. Een hoge resolutie betekent een scherper beeld, maar ook een hogere prijs. Kortom zijn dit afwegingen die iedere watersporter voor zichzelf moet maken.

Bij Sail360 hebben wij diverse typen kwalitatieve plotters van FURUNO in ons assortiment opgenomen. Wij vinden het van belang dat de prijs en kwaliteit en mogelijkheden in goede verhouding tot elkaar staan, maar vinden ook dat iedere watersporter hierin zijn eigen keuzes moet kunnen maken. Daarom hebben wij producten in verschillende prijscategorieën, zodat er altijd een kaartplotter is die past bij uw wensen.

De voordelen van Sail360

Naast de verhouding tussen prijs en kwaliteit vinden wij het ook van belang om rekening te houden met de manier waarop de producten worden ontwikkeld. Bij Sail360 vinden wij het van belang dat niet alleen nu, maar ook in de toekomst kan worden genoten van al het moois dat de watersport met zich mee kan brengen. Milieuvriendelijke werkwijzen en sociaal engagement vinden wij dan ook belangrijk wanneer wij merken in ons assortiment opnemen, of het nu gaat om een kaartplotter of zeilkleding. Binnen onze webshop vindt u daarom alleen A merken, zoals bijvoorbeeld Furuno en Scanstrut, maar ook nog meer merken die aan deze vriendelijke productiewijze voldoen.

Wij selecteren producten en merken niet alleen vanuit theoretische kennis, maar ook vanuit onze eigen ervaring in de maritieme navigatie. Wanneer u bij ons dan ook een kaartplotter of ander product aanschaft bent u ervan verzekerd dat wij achter dit product staan en u kwaliteit in huis haalt.

Meer weten over de kaartplotter van uw keuze?

Heeft u een kaartplotter in ons assortiment gezien waarover u graag meer informatie wilt? Dan helpen wij u graag. Wij vertellen onze klanten graag alles wat wij weten over onze producten, zodat u goed geïnformeerd de keuze kunt maken om een bepaalde kaartplotter wel of niet aan te schaffen. U kunt ons bereiken door te mailen naar info@sail360.nl of door te bellen naar 0252-544772. Wij hopen dat u snel, met een kaartplotter uit onze webshop, kunt genieten van een veilige en zekere navigatie.

 

Sorteer op: